Duurzame waardering

Duurzame waardering

Opnemen van energiezuinigheid in de taxatie

Hoort duurzaamheid en energiezuinigheid in een woningtaxatie thuis? En hoe waardeer je deze elementen bij een taxatie? Met welke techniek kun je duurzaamheid opnemen in de waardering? Wat is de omvang van het waarde-effect van energiezuinigheid?

Nu het belang van duurzame waardering bij taxaties toeneemt, lanceert Finance Ideas Academy binnenkort de opleiding Duurzame Waardering. Prof. dr. Dirk Brounen vertelt u in onderstaande video meer over deze opleiding.

Wilt u op de hoogte blijven van de opleiding? Schrijf u vrijblijvend in en u krijgt automatisch een bericht wanneer er meer bekend is over het programma en de planning.

Wilt u op de hoogte blijven van de opleiding?

Stuur ons vrijblijvend een bericht.

U krijgt dan automatisch een bericht van ons wanneer er meer bekend is over het programma en de planning.

Deel 1: theorie & feiten
E-learning module met videocollege’s, artikelen en een online toets.
Onderwerpen die aan bod komen zijn energie in het huishoudboekje, het nieuwe energielabel en de actuele stand van de wetenschap over groene premies.

Deel 2: praktijk & toepassing
Online of fysieke training van een ervaren duurzame taxateur met voorbeeld en cases.

Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers bekend met de manier waarop duurzaamheid van invloed is op waarde van een woning. Daarnaast zijn zij in staat om dit in de praktijk een plek te geven.

Taxateurs die meer willen weten over duurzaamheid en waardering. Taxateurs die duurzaamheid als steeds belangrijker ervaren, maar het nog niet in de praktijk toepassen.

  • Prof.dr. Dirk Brounen
    Prof.dr. Dirk Brounen Meer info
  • Bert Deen
    Bert Deen MRICS RT Taxateur RICS Registered Valuer Meer info

Stel direct een vraag over deze opleiding

Relevante artikelen

Typ hier uw vraag...