Home » In company

In company

Met uw eigen situatie aan de slag?

Naast de open opleidingen verzorgen wij veel in company opleidingen. Deze opleidingen worden bij uw organisatie intern georganiseerd en er wordt daarbij gewerkt met uw eigen specifieke situatie, uw eigen gegevens, uw eigen wensen en het beleid van uw corporatie. Waar het kan zetten we uw eigen materialen in zoals bijvoorbeeld uw reglementen, begrotingen, jaarrekeningen of investeringsplannen.

Financieel voordeel

Vanaf ca. 5 deelnemers biedt een in company vaak een financieel voordeel, naast dat het uw medewerkers geen reistijd kost.

Maatwerk met meerwaarde

Onze in company opleidingen zijn altijd maatwerk. Dat is onze standaard. In de intake vooraf inventariseren wij uw situatie, de onderwerpen en accenten voor uw programma en welke aspecten voor uw organisatie écht van belang zijn. Én -net zo belangrijk- welke zaken niet relevant zijn.

Heeft u een vraag voor een maatwerkopleiding?

Heeft u een concrete vraag? Wilt u een vrijblijvend voorstel voor een in company opleiding? Of wilt u brainstormen over een goede oplossing voor uw situatie? Vul uw gegevens hieronder in of bel 0320 – 237485.

In company opleidingen aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Typ hier uw vraag...