Jeroen Dungelmann

drs. Jeroen Dungelmann

Senior adviseur woningcorporaties

Jeroen Dungelmann adviseert en begeleidt woningcorporaties bij verandertrajecten en bij financieel strategische vraagstukken. Hij verzorgt daarnaast opleidingen over financiële sturing, de Woningwet en duurzaamheid en is een van de initiatiefnemers en hoofddocenten van de Leergang CorporatieFinanciën. Jeroen is afgestudeerd Econoom aan de universiteit van Tilburg en heeft vele jaren ervaring met verandertrajecten op het gebied van operationele processen, cultuurveranderingen en ICT-implementaties. Met zijn analytische, sensitieve en pragmatische aanpak zorgt hij voor focus, resultaat en draagvlak.

LinkedIn Jeroen Dungelmann

Opleidingen gegeven door Jeroen

Basistraining CorporatieFinanciën

De basistraining Corporatie Financiën biedt inzicht in de verschillende onderdelen van financiële vraagstukken bij corporaties. Dat maakt u sterker in uw persoonlijk functioneren, in uw [...]

Investeren in duurzaamheid

Verduurzaming is noodzakelijk. Ook vanuit het oogpunt van betaalbaarheid. Maar hoe krijgt u uw investering nu sluitend? En is zo'n investering rendabel te houden?

Opstellen afwegingskader CO2-neutraal

Vaak wordt bij het opstellen van een plan van aanpak CO2-neutraal te snel gekeken naar de vastgoedportefeuille en de technische mogelijkheden. Daarmee gaat het snel over details, terwijl [...]

Duurzaamheidsstrategie

De verduurzamingsopgave rondom vastgoed is een veelkoppig monster, waar verschillende disciplines zoals techniek en financiën samenkomen. Dat vereist een duidelijke strategie! Hoe pakt u dat aan?

Leergang CorporatieFinanciën

Voor veel niet-financiële managers in de corporatiesector blijft financiën uitdagend. Maar financiën wordt steeds belangrijker. Tijd voor meer kennis van en inzicht in financiën.

Artikelen geschreven door Jeroen

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...