Protocol verantwoord naar een opleiding of platform

 In Algemeen

Graag informeren we u hoe we samen met u op een verantwoorde wijze een opleiding of platform kunnen organiseren tijdens de Coronaperiode.

Het protocol is opgesteld door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en is opgesteld op basis van de maatregelen die door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, de richtlijnen van het RIVM en het Samen veilig doorwerken protocol van de Rijksoverheid. Daarbij is afstemming geweest met diverse betrokkenen, VNO-NCW en trainingsbureaus en opleidingsinstituten. Werknemersdelegaties van leden van de NRTO hebben dit protocol goedgekeurd.

Finance Ideas Academy is lid en bezit het keurmerk van de (NRTO). De NRTO is de brancheorganisatie voor trainen & opleiden. Hiermee erkent en volgt Finance Ideas Academy het protocol, de gedragscode en de richtlijnen van NRTO. Waar in het protocol wordt gesproken over opleidingen en examens, geldt vanuit Finance Ideas Academy dat deze maatregelen ook onverkort van toepassing zijn alle bijeenkomsten en activiteiten. Bij een bijeenkomst ontvangt u tevens voorafgaand het protocol van de betreffende locatie.

Het protocol geldt voor iedereen

Wij delen het gehele protocol met locaties, deelnemers, trainers en andere betrokken. Het is goed dat ieder bewust is van zijn of haar verantwoordelijkheid, maar ook ziet wat anderen doen. Zo kunnen we elkaar ook aanspreken als er zaken anders lopen dan bedoeld. Want de slogan luidt immers niet voor niets “Alleen samen krijgen we corona onder controle.”

Lees hier ons protocol

 

Op de locatie

Hieronder krijgt u een impressie van het trainen op 1,5 meter op een van onze locaties

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons contactformulier, via info@fi-academy.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237485.

Typ hier uw vraag...

Succesvolle online discussiemiddag investeringsbeoordelingcorona