Coronavirus (COVID-19)

 In Algemeen

Als opleidingsinstituut komen er bij ons veel mensen samen tijdens opleidingen en platforms.

Met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) staat veiligheid en gezondheid van alle deelnemers, trainers, medewerkers en andere betrokkenen op elk moment voorop.

Wat kun jij doen

Als eerste doen we een direct beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid: Blijf bij verkoudheid, koorts, hoesten en andere symptomen thuis, zoals ook het RIVM voorschrijft. Blijf goed handen wassen, geen handen schudden en bewaar voldoende afstand ten opzichte van elkaar. We moeten deze situatie samen door en met elkaar zorgen voor een minimalisering van risico’s.

Dit doen wij

Algemeen

  • We volgen te allen tijde de richtlijnen en adviezen van het RIVM of andere daartoe aangewezen overheden.
  • Dagelijks staan we in contact met locaties, klanten, cursisten, trainers, partners en/of anderen om vanuit de meest actuele situatie te werken en passende maatregelen te nemen waar nodig.

Rondom onze open trainingen

  • Open trainingen die gepland zijn tot en met 6 april worden verplaatst. Deelnemers ontvangen z.s.m. bericht van ons over de nieuwe planning.

Rondom incompany en maatwerk trainingen

  • Over het doorgaan van incompany trainingen vindt overleg plaats tussen de klant, de trainer en Finance Ideas Academy om samen te komen tot een zorgvuldig overwogen besluit, zijnde opnieuw plannen van de training of laten doorgaan.
  • Ten aanzien van incompany trainingen en bijeenkomsten welke in risicogebieden plaatsvinden zijn we vanuit Finance Ideas Academy zeer terughoudend over het laten doorgaan.

Platforms

  • Voor platforms waarvoor tussen nu en 6 april 2020 nog een bijeenkomst is gepland, wordt een nieuwe datum gepland,. Deelnemers worden hierover spoedig geïnformeerd.

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons contactformulier, via info@fi-academy.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237485.

Auteur

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...

De loonstrook: 5 punten waarop het vaak mis gaat bij inkomensregistratieGevolgen corona crisis voor de jaarrekening 2019